Knjige

Newsletter

Prijavite se na listu sa novostima

Video

Prodavnica

U ponudi imamo preko 2000 proizvoda koji zadovoljavaju vegetarijanska i makrobiotička načela ishrane.

Online prodaja zdrave hrane

Kako da poručite proizvode preko našeg sajta?

Vrlo jednostavno, preuzmite ispod naš asortiman proizvoda u .pdf formatu, otvorite preuzeti dokument i u kolonu “PORUČUJEM” upišite u liniji proizvoda koje želite da poručite količinu ili broj.

Da preuzmete naš asortiman proizvoda, kliknite desnim klikom na link ispod, pa zatim kliknite levim klikom na “Save Link As…” ili na “Save Target As…”

» Preuzmite naš kompletan asortiman proizvoda u u .pdf formatu

Ukoliko nemate Foxit Reader – PDF čitač koji vam je potreban da biste otvorili dokument, preuzmite ga besplatno OVDE.

Na pr. ako je jedinica mere nekog proizvoda kg, a vi želite da poručite 5 kilograma tog proizvoda. U kolonu “PORUČUJEM” u liniji tog proizvoda upisaćete broj 5. I tako za svaki proizvod koji želite da poručite. Za proizvode koje ne želite da poručite ne upisujete ništa.

Kada ste završili sa upisivanjem količine proizvoda koje želite da poručite, sačuvajte dokument i pošaljite nam ga na email adresu: nazarov@zdravahranaolea.com

U mejlu pored dokumenta sa poručenim proizvodima obavezno navedite i vaš kontakt telefon, kako bi smo mogli da vas kontaktiramo i potvrdimo detalje porudžbine. Poručene proizvode ćete platiti prilikom isporuke.

Robu šaljemo kurirskom službom Post Express na teritoriji cele Srbije. Cenu transporta robe plaća naručilac po važećem cenovniku Post Express-a.

– Sve cene u cenovniku su u dinarima i sa uračunatim PDV-om.


Napomena: ukoliko je u međuvremenu došlo do promene cena ili kojim slučajem trenutno nemamo robu koju ste poručili na lageru, bićete o tome obavešteni od strane našeg operatera prilikom potvrđivanja vaše porudžbine.

©2018 Georgij nazarov – Sistem zdravog života | Korišćenje bilo kog dela bloga ili sajta bez dozvole autora smatraće se zloupotrebom i kršenjem autorskih prava.